Selasa, 9 Oktober 2018

GPC Kawaii Octopus Giveaway

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, ada seorang blogger comel ni sedang menganjurkan sebuah GIVEAWAY plushie comel berbentuk sotong kurita di blognya GreennnPanda Craft... 🐙🐙🐙

http://greennnpandacraft.blogspot.com/2018/10/gpc-kawaii-octopus-giveaway.html

Boleh klik pada banner GIVEAWAY beliau di atas ini untuk ke blog penganjur yang kreatif dan comel ni. Jom pakat join beramai-ramai, tarikh akhir untuk sertai GIVEAWAY ini ialah pada 14 Oktober 2018~ 😄

Sekian, selamat berblog dan jumpa lagi di lain entri 🙋

27 ulasan:

  1. Balasan
    1. TQ, geram pulak tengok plushies octopus dia, handmade tu.. :)

      Padam
  2. terima kasih follow n i follow u back

    BalasPadam
  3. semoga menang kali ini, ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ! Baru kali pertama join giveaway blog ni..hihi :)

      Padam
  4. Semoga berjaya Cik Suerin.. ;)

    BalasPadam
  5. Hye Cik Suerin~..

    Terima kasih dan good luck!
    Keputusan GA akan diumum pada pagi esok. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haiii GC, sama2 kasih. Cantik sangat plushies hasil kerja tangan GC 😊

      Padam
  6. menang tak dpt octopus tu, suerin ? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak dapat, takde rezeki untuk dapat plushie sotong kurita 😂

      Padam
  7. Balasan
    1. Cheq tak cukup bertuah dalam GA ni 😂

      Padam
    2. takpe Insha Allah ada peluang lain

      Padam
  8. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai AY, tq sebab dah follow back cheq kat sini, cheq dah lama follow blog AY tau..😬

      Padam

Kata-kata itu mencerminkan peribadi kita, maka berkatalah akan hal-hal yang baik 😊

Popular 30 Hari Lepas