Penafian

Penafian untuk blog Cheq Pi Mana

Jika anda memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai butiran penafian laman sesawang ini, sila hubungi saya: ciksuerin321@gmail.com

Penafian untuk https://belogcheqpimana.blogspot.com

Semua maklumat di laman sesawang ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. https://belogcheqpimana.blogspot.com tidak membuat sebarang jaminan mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat yang dikandung laman sesawang ini. Sebarang tindakan yang anda ambil setelah membaca maklumat yang ditemukan di laman sesawang ini adalah di bawah tanggungan anda sendiri. https://belogcheqpimana.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian dan/atau ganti rugi yang berkaitan dengan penggunaan laman sesawang ini. Dari laman sesawang ini, anda boleh melawati tapak-tapak sesawang lain dengan mengikuti hyperlink ke tapak luar tersebut. Walaupun pihak saya berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti kepada laman-laman sesawang yang berguna dan beretika, pihak saya tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman-laman sesawang berkenaan. Pautan dari laman sesawang ini ke laman-laman sesawang lain tersebut tidak menggambarkan sokongan pihak saya terhadap semua kandungan yang terdapat di laman-laman sesawang berkenaan. Pemilik tapak bagi laman-laman sesawang tersebut mungkin telah berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum pihak saya sempat menyedarinya dan berpeluang untuk mengalihkeluar pautan-pautan tersebut yang mungkin sudah bertukar menjadi 'rosak'. 

Persetujuan

Dengan menggunakan laman sesawang ini, anda bersetuju dengan penafian pihak saya dan bersetuju dengan termanya.

Kemas kini

Penafian bagi laman sesawang ini telah dikemaskini pada: Rabu, 19 September 2018. 

Sekiranya pihak saya mengemas kini, meminda atau membuat apa-apa perubahan lagi pada catatan ini di masa hadapan, perubahan-perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.