Khamis, 30 Mei 2019

Berbuka dengan Domino's Ssamjeang Beef Pizza

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, pejam celik pejam celik, sibuk-sibuk kalut sana kalut sini, dah pun masuk hari ke-25 kita berpuasa di bulan Ramadhan ni noo... lagu hari raya pun semakin rancak dimainkan sini sana... 🎼🎡🎢

Okeh, cheq nak sembang pasai makan-makan lagi nih (warning siap-siap ni)... bagi yang tengah berpuasa tu mohon bersabaq dan jangan hangin dengan cheq naa, nanti masuk waktu berbuka nanti bolehlah pi singgah ke cawangan DOMINO's PIZZA yang paling hampir untuk order menu yang cheq nak review ni: Ssamjeang Beef Pizza... πŸ•πŸŒΆπŸ˜‹

Domino's Ssamjeang Beef Pizza (regular size with New York crust) - RM35.40

Jumaat, 24 Mei 2019

Aiskrim Campur Jelly Jadinya Apa?

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, hari ni sudah pun masuk hari ke-19 kita berpuasa di bulan Ramadhan yang mulia ini... begitu cepatnya masa berlalu kan... πŸ€“⌚⏳

Okeh, cheq nak bercakap pasai makanan lagiii (warning siap-siap ni)... bagi yang tengah berpuasa tu mohon bersabaq dan jangan hangin dengan cheq pleaseee, masuk waktu berbuka nanti bolehlah pakat pi singgah ke cawangan KFC yang paling hampir untuk order aiskrim special yang cheq nak review ni: KFC Jelly ICE CREAM... πŸ¨πŸ˜ŽπŸ˜‹

KFC Jelly ICE CREAM - RM2.90

Khamis, 16 Mei 2019

Zinger Lada Hantu KFC Bun Dia Kaler Merah

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, pejam celik pejam celik, sibuk-sibuk kalut sana kalut sini, dah pun masuk hari ke-11 kita berpuasa di bulan Ramadhan ni noo... cepatnya masa berlalu kan... πŸ€“⌚⏳

Okeh, cheq nak bercakap pasai makanan lagi nih (warning siap-siap ni)... bagi yang tengah berpuasa tu mohon bersabaq dan jangan hangin dengan cheq naa, nanti masuk waktu berbuka nanti bolehlah pi singgah ke cawangan KFC yang paling hampir untuk order menu yang cheq nak review ni: KFC Ghost Pepper Zinger... πŸ”πŸŒΆπŸ˜‹

KFC Ghost Pepper Zinger (RM10.40) - a' la carte take away, single burger.

Popular 30 Hari Lepas