Isnin, 2 Mei 2022

Satu-satunya Kad Raya yang cheq Dapat pada Tahun ini

Salam Aidilfitri 1443H buat semua muslimin dan musliman sekalian! 🧕🏻🤝🏻✨

Merujuk kepada tajuk entri cheq kali ni, "Satu-satunya kad raya yang cheq dapat pada tahun ini, ialah daripada seorang sahabat baik cheq yang berada nun jauh di Johor Bahru sana" ðŸ˜†ðŸ‘‡ðŸ»❤

Okeh, ini saja tujuan entri cheq di pagi Hari Raya pertama yang datang secara mengejut pada tahun 2022 ini, iaitu untuk menayang kad raya sempoi yang cheq dapat daripada seorang sahabat seperjuangan dari masa zaman belajar di universiti dahulu 🤓🤭 

Sekian, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Jemput menjamu selera mata dengan gambar kuih-muih tunjuk yang ada di bawah ini 👇🏻🤭☕

Keep calm naa... raya 'surprise' kali ni kita buat rilek buat biasa sudah. No need kalut-kalut geng 😬🌼

Jumpa lagi di lain entri!

🙋

16 ulasan:

  1. Selamat hari raya, Cik Sue...maaf zahir & batin..

    akk satu pun takde..bagi kad pun tidak..sedap2nya koi raya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Aidilfitri buat KakNo juga, maaf zahir & batin 🤝🏻✨
      Hihi.. cheq pun dah lama tak bagi kad raya kat orang, setakat wish kat whatsapp saja 🤭

      Padam
  2. Syukurlah kerana masih ada kwn yg sudi poskan kad raya. tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi.. alhamdulillah 😆🤲🏻

      Padam
  3. Balasan
    1. Eid mubarek 🤝🏻🌼

      Padam
  4. KAK DAPAT DUA JADILE SALAM AIDILFITRI CEK N FAMILI MAAF ZAHIR BATIN

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Aidilfitri buat KakPI dan keluarga juga, maaf zahir batin! 🤓🤝🏻🌼

      Padam
  5. Good post :) would you like to follow each other? if answer is yes, please follow me on my blog &I'll follow you back...

    https://apinchofstory.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks and welcome! 🙋🏻‍♀️🌼

      Padam
  6. lama dah tak nampak bekas kuih raya gini...
    dulu masa kecik setiap rumah guna bekas kuih gini. la ni semua pakai botol

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi... kan? Legend bekas kuih raya gini. Kat Shopee ada juai, macam-macam design ada 🤓✨

      Padam
  7. sy lgsg x dpt 😁😁😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpa.. mem Anies dapat duit/bonus raya banyak kan? 🤭😆

      Padam
  8. p/s knape entry sblm x boleh komen?

    BalasPadam

Komen hangpa atas tanggungjawab hangpa la naa, timakasih sudi singgah sini ❤