Isnin, 19 Julai 2021

Siapa Kata Negeri Perlis Ada 8 Orang Saja?

18 ulasan:

  1. Selamat mengisi borang banci bagi yang belum isi.
    Kami sudah lama buat.

    BalasPadam
  2. Kalau ke Perlis, pi Padang Besarlah
    Dulu meriah, time PKP ni mungkin sunyi dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Time PKP ni semua pun pakat sunyi la Wak WP 😷

      Padam
  3. RAMAI JUGA PENDUDUK KAN WALAU NEGERINYA KECILSAJA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya KakPI, kami ramai kat area pekan-pekan tu.. kat area Kola Perlih, Kangaq dan Arau πŸ€“

      Padam
  4. Peghelih ramai dah. 3kali padat tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik gak la sini tadak hiburan sangat, kalau dak, mau payah jugak nak kawai... sini wayang tadak, big malls pun tadak, supermarkets kategori besaq yang ada pun Giant, C-mart dan The Store ja. Fastfood pun Mekdi ja la kot port yang paling meriah pun πŸ˜‚

      Padam
  5. Salam.ramai nak tuju pi perlis..
    Selamat hari raya haji / aidil adha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'slm.. huhuhu jangan la dok pulun nak mai Perlih ni, kesian la kat kami.. angka kes kobid yg sikit tak bermakna sini selamat pun, bukannya kita boleh nampak dengan mata kasar virus corona tu..πŸ˜…πŸ˜·

      Salam Aidil Adha πŸ§•πŸ»πŸŒΌ

      Padam
  6. tggu saya pindah sn laa.... meriahkan lg org utagha😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi.. ni rancangan bila dah pencen nanti ka mem Anies? πŸ˜†

      Padam
  7. p/s terima kasih sggh blog sy. nnt sy dtg smbg komen ya..😊

    BalasPadam
  8. Pernah g perlis. Waktu malam memang sunyi je. Jalan pun tak jem cam kl πŸ₯°

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikut area dan musim jugak la, kalau di Kangaq dan Arau tu waktu malam pun masih ada banyak kereta atas jalan.. tapi ni cerita waktu sebelum PKP la πŸ˜‚

      Padam
  9. pernah gi Perlis, ada kenduri kahwin..teringin gak nak jalan2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cheq pun teringin nak jalan-jalan, ni dah 2 tahun cheq tak travel keluaq Perlih 😞😷

      Padam

Komen hangpa atas tanggungjawab hangpa la naa, timakasih sudi singgah sini ❤