Ahad, 20 Januari 2019

Bila Tengah Blur Nak Makan Apa

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, sekarang ni dahhh pun masuk ⅔ bulan Januari tahun 2019 kan, laju sungguh laa masa berlalu 😅. Entri cheq kali ni lebih kepada nak tahu menu KFC apa yang hangpa cenderung untuk order apabila tengah blur atau takdak idea nak makan apa-apa menu yang spesifik di KFC... boleh pulak macam tu noo, ka cheq sorang ja yang selalu ada perasaan blur dalam bab nak order makanan ni... 😅

KFC Twister Box, RM15.50 (dine-in) dengan minuman Iced Lemon Tea. Twister ialah menu Kepci yang cheq cenderung untuk order apabila masuk KFC tapi tak ada keinginan nak cuba menu apa-apa secara spesifik. Kiranya KFC Twister ni dah jadi macam 'standard menu' bagi cheq la bila ada perasaan macam nak makan Kepci, ataupun bila nak jumpa member lama pastu bercadang nak lepak sambil makan-makan di Kepci... 😂

Ahad, 13 Januari 2019

Resepi Pincuk Terung Pipit Cara Cheq

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, pernah makan PINCUK tak? Hangpa kenai dak PINCUK tu benda apa?  đŸ˜‹đŸ˜‚

Pincuk Terung Pipit, cara cheq... 😎👌

Sabtu, 5 Januari 2019

Dua Ribu Sembilan Belas dahhh...

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, selamat tahun baru 2019!!! 🎉🎊✨



via GIPHY
Sumber gif: Hazelnut Blvd via giphy.com


Hadoih laa, hari ni baru 'dan' cheq nak update blog aih, banyak perkara cheq nak kena bagi settle dari hujung tahun lepas sampai la ke awai tahun ni, busy sungguh aih noo 😅... Alhamdulillah hari ni boleh la cheq nak rilek-rilek sikit sambil meng-update blog cheq yang baru berumur lebih kurang 4 bulan nih 😎...

Popular 30 Hari Lepas