Rabu, 24 April 2019

SEGMEN BLOGWALKING TWJ APRIL 2019

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, cheq nak habaq kata cheq join segmen blogger lagiiii... kali ni segmen blogwalking cik Jannah Ramli (The Wonderful Jannah) pula 💁🏻‍♀️✨✨


Ahad, 21 April 2019

Salun Muslimah yang Bagus di Kangar, Perlis

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, hari hujung minggu macam ni cheq nak sembang pasai kedai gunting rambut muslimah yang best pula! Haa... asyik dok sembang pasai makanan saja pun tak elok juga kan, kita tukaq topik pasai kecantikan wanita la pulak... 💁🏻‍♀️😆✨

AMMARA HAIR SALON (tingkat atas) | Salun Rambut Muslimah di Kangar, Perlis

Ahad, 14 April 2019

Daun Mulberi Goreng Tempura Sedap Sangat!

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, pernah makan daun Mulberi goreng celup tepung dak? Hangpa kenai dak pokok Mulberi tu macam mana? 😋😂

Dari kiri ke kanan - Daun Mulberi yang dipetik kemudian dibasuh | Tepung tempura serbaguna cap Double Swallow | Daun Mulberi dicelup dalam bancuhan tepung tempura kemudian digoreng dalam minyak kelapa sawit | Daun Mulberi Tempura siap dimasak dan dihidang

Selasa, 9 April 2019

Terbang ramai-ramai ni nak ke mana?

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, eh laa dah masuk bulan April dah noo... aduih tak terkejaq cheq nak hapdet blog selalu. Dalam bulan lepas cheq cuma post dua ketui entri saja, jadi laa kan... dari takdak langsung kaaan... (tidak! tak buleh lagu ni... bulan ni kena upkan jumlah entri! Mesti!) 😂😬

Ni haa terbangnya (rujuk pada tajuk 😂)... burung layang-layang (agaknya lah) tengah kalut terbang sambil makan kelkatu. Kejadian ni berlaku pada petang Sabtu yang lepas di sekitar Jejawi, Perlis 😄

Popular 30 Hari Lepas