Jumaat, 15 Februari 2019

Aiskrim Kuda Bertanduk Satu

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, sudah cuba aiskrim WALL's UniCornetto yang tengah meningkat popular sekarang ni? Mesti ramai dah pakat mencuba aiskrim WALL'S yang terkini ni kan? Cheq ja kot yang baru sempat nak merasa. Punya laa takmau terlepas kapal, sana sini ada review eskrem ni... cheq pun nak la buat review jugakkk πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

WALL's UniCornetto - RM3.20. Unicorn la pulak noo... layan ja lah, aiskrim ni Halal tau, jangan pi kata tak Halal pulak naa... πŸ˜‡

Jumaat, 8 Februari 2019

Ciplukan? Natang apa tu?

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, ada yang masih dok seronok bercuti beraya Cina lagi ka? πŸ‘²πŸ‘²πŸ‘²

Dalam entri kali ni cheq nak berkongsi cerita pasai Ciplukan atau nama lainnya 'Morel berry'. Buah ni termasuk dalam kategori buah liar dan selalunya tidak dipedulikan oleh orang kita (termasuklah cheq hihihi) 😬

Popular 30 Hari Lepas