Khamis, 6 Disember 2018

Segmen Blog Review 2018

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, cheq nak habaq kata cheq join segmen blogger lagiiii, kali ni segmen blog review pula... hihi 😁


Tarikh tutup segmen blog review ini ialah pada 24/12/2018. Macam cun ja noh tarikh ni, nombor genap berderet. Klik banner di atas untuk tengok apakah syarat-syaratnya dan jom join beramai-ramai. Mudah sangat aih! 😄

Cheq teringin jugak la nak tau apa tuan blog tu nak komen pasai blog cheq yang baru berumur lebih kurang 4 bulan saja ni... mesti banyak benda boleh dikomen untuk tujuan penambahbaikan, lepas tu boleh la cheq pomen sana pomen sini sikit lagi blog ni supaya kelihatan lebih menarik, kan? Jumlah pengikut blog beliau pun sudah mencecah empat angka tuu, mesti banyak tips blogging berguna yang boleh dikongsi oleh blogger otai tu, kan? 😆

Sekian dulu entri cheq kali ini. Cheq suka pada kritikan yang membina... 💪😎

Jumpa lagi di lain entri!
🙋 

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. 10q Zumal, cheq tumpang menyebok sekali join sama 😆

      Padam
  2. tak sabaq nak bace review blog ni..nanti story kt sini ye..
    bloggers support bloggers..

    BalasPadam
  3. blog kemas. lebih kemas dari saya punya. hehehe done follow #32

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah tinggi aras pujian tu hihi..10q 10q 🤗

      Padam
  4. macam menarik segmen ni..
    all the best.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Hai JM! hihi..pomen tu kiranya macam 'make-over' la gituuu 😆

      Padam
  6. SELAMAT MEREVIEW BLOG SUERIN

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cheq tak berani nak mereview blog orang lagi KakPI, cheq belum otai 😬

      Padam
  7. Selamat bersegmen. Saya pun baru start blogging. Join segmen ni untuk kenal dengan rakan-rakan blogger.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai JR! Bagus tu, sama-samalah kita saling kenal-mengenal dan memberi sokongan antara bloggers tempatan 😎👍

      Padam

Kata-kata itu mencerminkan peribadi kita, maka berkatalah akan hal-hal yang baik 😊

Popular 30 Hari Lepas