Ahad, 18 November 2018

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Assalamualaikum warga bloggers Malaysia yang budiman semua, nah! Ada seorang cik adik blogger cute muda remaja ni sedang menganjurkan sebuah Giveaway yang mana hadiahnya ialah buku planner untuk tahun 2019... πŸ’πŸ“—πŸ“˜


Syarat-syaratnya cukup mudah, mudah lagi dari makan kacang. Hihihi... click banner di atas untuk terjah blognya dan join cepat! πŸ˜„☝☝

Bercakap soal planner, cheq ni dah lama tak pakai planner yang bersifat fizikal tau. Cheq ni jenis orang yang lebih banyak bergantung pada aplikasi kalendar dalam smartphone atau laptop saja untuk catat segala butiran maklumat penting, sama ada ianya berkaitan perkara yang bakal berlangsung di masa hadapan ataupun yang telah berlaku. Jarang sangat cheq nak buat catatan apa-apa dalam mana-mana buku catatan yang fizikal tu, dan cheq rasa sudah tiba masanya cheq ubah perangai cheq yang satu ni dan mula membuat catatan penting yang bersifat 'bertulis tangan' semula, dan semestinya dengan cara dan kaedah yang teratur 😎

Kena ada buku planner la jawabnya demi merealisasikan matlamat ini. Hihi 😁

Jumpa lagi di lain entri!
πŸ™‹

30 ulasan:

  1. Semoga dikurniakan rezeki dapat planner tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tak dapat cheq nak beli yang comei2 macam tu juga hihi 😁

      Padam
  2. Good luck... semoga di permudahkan urusan...

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. 10q, cheq pun follow blog SA 😎🌷

      Padam
  4. Semoga ada rezeki Cik Suerin..
    Good luck!

    BalasPadam
  5. hi thank you for joining! :D

    BalasPadam

Kata-kata itu mencerminkan peribadi kita, maka berkatalah akan hal-hal yang baik 😊

Popular 30 Hari Lepas